Garantie

Garantie en retourneren

Algemene informatie over het retour- en garantiebeleid van JOBA Partyverkoop .  U kunt om diverse redenen de keuze maken uw bestelling of een deel van uw bestelling te retourneren. Voor iedere reden geldt een aparte retour procedure. Leest u dus goed deze pagina door om misverstanden en vertragingen te voorkomen.

14 dagen zichttermijn

Bij JOBA Partyverkoop heeft de klant voor alle nieuw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in het bezit van de klant is. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst een feit. Tijdens deze termijn zal u zorgvuldig moeten omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u het product wenst te retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan JOBA Partyverkoop retour gestuurd moeten worden, conform de door ons verstrekte instructies.

Bovenstaande is dus niet van toepassing voor de gebruikte artikelen.

1. Artikel defect ontvangen

Wanneer u een bestelling krijgt aangeleverd die ernstig beschadigd is en u kunt al zien dat een of meerdere producten defect zijn mag u de bestelling gewoon weigeren. Neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met  0492-341636 / 0651636247 . Wanneer u het pakket niet heeft geweigerd of het product is kapot gegaan binnen de zichtperiode van 14 dagen dan kunt u de zending in overleg gratis naar ons opsturen.

2. Artikelklacht melden

 Klacht of defect binnen garantie

Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van JOBA Partyverkoop .

Vaak vind je voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk. Vind je in de gebruiksaanwijzing geen oplossing voor jouw klacht, meld je klacht telefonisch of per e-mail en we nemen direct contact met u op. Voor een snelle afhandeling vragen we je de factuurgegevens toe te voegen.


3. Garantieperiode

Heb je bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en onze (algemene voorwaarden deze moet nog aangevuld worden). De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.


Ten minste 1 jaar garantie
JOBA Partyverkoop  geeft  1 jaar garantie op alle nieuwe artikelen die je bij ons koopt. Dus niet van toepassing voor de gebruikte artikelen.


Fabrieksgarantie
JOBA Partyverkoop  geeft standaard 1 jaar garantie op alle nieuwe artikelen die je bij ons koopt. Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan – indien van toepassing – in de gebruiksaanwijzing van het artikel.


4. Reparatiekosten
Binnen garantie
Als de klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van JOBA Partyverkoop
Buiten garantie
Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, is het soms redelijk om (een deel van) de kosten zelf te betalen. Zijn er voor jou kosten verbonden aan het oplossen van je artikelklacht, dan informeren we jou hier vooraf over.


Gegronde klacht
De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
• beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
• onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
• normale slijtage en/of
• beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 5. Reparatieperiode

Vanaf het moment dat een te repareren artikel bij JOBA Partyverkoop  is, duurt het maximaal 21 dagen tot je jouw artikel gerepareerd in huis hebt.

Als het artikel niet gerepareerd kan worden, informeren we jou binnen deze periode over de verdere afhandeling.

6. Bestelling omruilen binnen de zichttermijn

Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop, dan kunt u deze producten uiteraard ruilen of retourneren. Hierbij dient men het retourformulier in te vullen. Het is wel van belang dat het product compleet en niet beschadigd is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd zijn of zijn gebruikt komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking. De bestelling dient in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour gestuurd te worden binnen 14 dagen op uw kosten naar:

JOBA Partyverkoop Engelseweg 221C 5705 AE Helmond

Retourformulier